WOŁOWINA
WOŁOWINA PO CHIŃSKU
Danie gotowane na bazie bulionu z drobiowego w raz z 130 gramami mięsa z udźca wołowego. Do dania dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, cebula, kiełki fasoli mung oraz większa niż w pozostałych daniach ilość czosnku. Atutem dania jest jego pikantny posmak, który bardzo dobrze komponuje się z dodatkiem bambusa oraz grzybów mun. Potrawa przyprawiana jest pieprzem, solą, chili oraz sosem sojowym. Do zagęszczania sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram Alergeny: Soja, Gluten
WOŁOWINA W 5 SMAKACH
Jest to danie gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem 130 gram mięsa z udźca wołowego. Do potrawy dodawana jest cebula, kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, czosnek, kiełki fasoli mung oraz por. Dla smaku dodaje się sól, pieprz oraz sos sojowy. Dodatkowo w daniu znajduje się przyprawa 5-ciu smaków, w której skład wchodzi koper włoski, goździki, anyż gwiaździsty, cynamon oraz pieprz syczuański. W mieszance tej odnajdziemy smak słony, gorzki, słodki, kwaśny oraz ostry. Dodatkowo sos zagęszczony jest skrobią ziemniaczaną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram Alergeny: Soja, Gluten
WOŁOWINA W SOSIE CURRY
Danie gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem 130 gram mięsa z udźca wołowego. Do dania dodawana jest kapusta pekińska, czosnek, pieczarki, marchewka, cebula, kiełki fasoli mung oraz por. Dla nadania potrawie wyrazistego smaku dodaje się wietnamskiej, lekko pikantnej mieszanki curry, aby dodatkowo podkreślić smak, dodawany jest pieprz, sól, chili oraz sos sojowy, natomiast do zagęszczenia sosu używa się skrobi ziemniaczanej. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram. Alergeny: Soja, Gluten
WOŁOWINA Z GRILLA
Lekko pikantne danie podawane na gorącym półmisku. W skład potrawy wchodzą smażone kawałki mięsa z udźca wołowego, około 180 gram oraz warzywa takie jak: kapusta pekińska, czosnek, por, cebula, pieczarki, kiełki fasoli mung oraz marchew. Dla smaku dodawane są przyprawy sól, pieprz, cukier, sos sojowy, chili oraz bardzo wyrazista trawa cytrynowa. Danie posypywane jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram Alergeny: Soja, Gluten , Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
WOŁOWINA Z WARZYWAMI
Danie gotowane w sosie z warzywami z kawałkami udźca wołowego(130 gram) gotowane na bazie bulionu drobiowego. Potrawa gotowana jest z dodatkiem cebuli, kapusty pekińskiej, marchewki, czosnku, pory, kiełek fasoli mung oraz pieczarek. Dla smaku dodawany jest pieprz oraz sól. Dodatkowo danie mieszane jest z sosem sojowym, który nadaje potrawie specyficznego azjatyckiego smaku. Do zagęszczenia sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram. Alergeny: Soja, Gluten
KURCZAK
KURCZAK CHRUPIĄCY
Danie składające się z panierowanego uda z kurczaka (170 gram). Udo bez kości doprawiane jest cynamonem, solą i pieprzem. Danie Smażone jest na głębokim oleju w panierce w której skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody. Alergeny: Gluten, Soja
KURCZAK ORIENTALNY
Lekko pikantne danie podawane na gorącym półmisku. W skład potrawy wchodzą takie składniki jak podsmażane kawałki fileta z kurczaka ( około 180 gram), cebula biała, kapusta pekińska, pieczarki, marchewka, por, masło, czosnek. Dla smaku dodawane są takie przyprawy jak sól, pieprz, cukier, sos sojowy, chili oraz bardzo wyrazista trawa cytrynowa. Danie posypywane jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok 300 gram. Alergeny: Soja, Gluten, Cebulka prażona ( może zawierać gluten, jaja, orzechy, soje, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
KURCZAK PO CHIŃSKU
Danie gotowane na bazie bulionu drobiowego w raz z 130 gramami piersi z kurczaka. Dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, kiełki fasoli mung, cebula oraz większa niż w pozostałych daniach ilość czosnku. Atutem dania jest jego pikantny posmak, który bardzo dobrze komponuje się z dodatkiem bambusa oraz grzybów mun. Potrawa przyprawiana jest pieprzem, solą, chili oraz sosem sojowym. Do zagęszczania sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram. Alergeny: Soja, Gluten
KURCZAK W 5 SMAKACH
Jest to danie gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem 130 gram mięsa. Do potrawy dodawana jest cebula, kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, kiełki fasoli mung, czosnek oraz por. Dla smaku dodaje się sól, pieprz oraz sos sojowy. Dodatkowo w daniu znajduje się przyprawa 5-ciu smaków, w której skład wchodzi koper włoski, goździki, anyż gwiaździsty, cynamon oraz pieprz syczuański. W mieszance tej odnajdziemy smak słony, gorzki, słodki, kwaśny oraz ostry. Dodatkowo sos zagęszczony jest skrobią ziemniaczaną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram. Alergeny: Soja, Gluten
KURCZAK W CIEŚĆIE
Danie składające się z kawałków fileta z kurczaka panierowanych w cieście w którego skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody oraz sezamu. Danie smażone jest na głębokim oleju. Alergeny: Gluten, Sezam
KURCZAK W SOSIE CURRY
Danie gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem 130 gram piersi z kurczaka. Do dania dodawana jest kapusta pekińska, czosnek, pieczarki, marchewka, cebula, kiełki fasoli mung oraz por. Dla nadania potrawie wyrazistego smaku dodaje się wietnamskiej, lekko pikantnej mieszanki curry, aby dodatkowo podkreślić smak, dodawany jest pieprz, sól, chili oraz sos sojowy. Do zagęszczenia sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram. Alergeny: Soja, Gluten
KURCZAK Z GRILLA
Danie podawane na gorącym półmisku. Udo z kurczaka(170 gram) doprawiane jest cynamonem, solą oraz pieprzem, dodatkowo panierowane w cieście w którego skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody. Danie smażone jest na głębokim oleju. Kurczak pocięty w paski podawany jest na grillowanych warzywach w których skład wchodzi: kapusta pekińska, por, cebula, czosnek, marchew, kiełki fasoli mung oraz pieczarki do których zostaje dodawany również sos sojowy. Dodawana zostaje również aromatyczna trawa cytrynowa. Warzywa przyprawiane są solą, cukrem, pieprzem, chili oraz sosem sojowym. Całość posypana zostaje prażoną cebulką. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram. Alergeny: Gluten, Soja, Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
KURCZAK Z WARZYWAMI
Danie gotowane w sosie z warzywami i kurczakiem. Pokrojona pierś z kurczaka (130 gram) gotowana w raz z bulionem drobiowym z dodatkiem cebuli, kapusty pekińskiej, marchewki, czosnku, pory, kiełek fasoli mung oraz pieczarek. Dla smaku dodawany jest pieprz oraz sól. Dodatkowo danie mieszane jest z sosem sojowym, który nadaje potrawie specyficznego azjatyckiego smaku. Do zagęszczenia sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300g. Alergeny: Soja, Gluten
NOWOŚĆ KURCZAK
Danie podawane z porcją 300 gram pszennego makaronu smażonego w którego skład wchodzi kapusta pekińską, czosnek, marchewką, por i pieczarki. Makaron przyprawiany jest solą, pieprzem oraz sosem sojowym. Na makaronie podawane jest 170 gram panierowanego uda z kurczaka. Udo zostaje przyprawione cynamonem, pieprzem oraz solą. Udo z kurczaka zostaje obtoczone panierką w której skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody. Następnie udo zostaje pocięte w paski i położone na makaronie smażonym. Całość dodatkowo posypana jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 470 gram. Alergeny: Gluten, Soja, Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
SAŁATKA Z KURCZAKIEM
ZUPY
PHO Z GRILLOWANĄ WOŁOWINĄ
Bulion gotowany na mięsie drobiowym oraz wołowym. Do zupy pho zostają użyte aromatyczne przyprawy takie jak anyż gwiaździsty, korzeń imbiru, goździki, cynamon oraz nasiona kopru włoskiego. Dodatkowo bulion przyprawiany jest pieprzem i solą. Zupa podawana jest z makaronem ryżowym, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem, drobno posiekaną cebulą, kolendrą oraz łyżeczką pasty z chili. Dodatkowo do zupy dodawane są kawałki smażonej soczystej karkówki wołowej z imbirem i czosnkiem. Całkowita gramatura dania wynosi 350 mililitrów. Alergeny: Brak
PHO Z GRILLOWANĄ WOŁOWINĄ XXL
Bulion gotowany na mięsie drobiowym oraz wołowym. Do zupy pho zostają użyte aromatyczne przyprawy takie jak anyż gwiaździsty, korzeń imbiru, goździki, cynamon oraz nasiona kopru włoskiego. Dodatkowo bulion przyprawiany jest pieprzem i solą. Zupa podawana jest z makaronem ryżowym, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem, drobno posiekaną cebulą, kolendrą oraz łyżeczką pasty z chili. Dodatkowo do zupy dodawane są kawałki smażonej soczystej karkówki wołowej z imbirem i czosnkiem. Całkowita gramatura dania wynosi 1000 mililitrów. Alergeny: Brak
PHO Z KURCZAKIEM
Bulion gotowany na mięsie drobiowym oraz wołowym. Do zupy pho zostają użyte aromatyczne przyprawy takie jak anyż gwiaździsty, korzeń imbiru, goździki, cynamon oraz nasiona kopru włoskiego. Dodatkowo bulion przyprawiany jest pieprzem i solą. Zupa podawana jest z makaronem ryżowym, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem oraz łyżeczką pasty z chili. Do zupy dodawane są również kawałki fileta z kurczaka. Całkowita gramatura dania wynosi 350 mililitrów. Alergeny: Brak
PHO Z KURCZAKIEM XXL
Bulion gotowany na mięsie drobiowym oraz wołowym. Do zupy pho zostają użyte aromatyczne przyprawy takie jak anyż gwiaździsty, korzeń imbiru, goździki, cynamon oraz nasiona kopru włoskiego. Dodatkowo bulion przyprawiany jest pieprzem i solą. Zupa podawana jest z makaronem ryżowym, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem oraz łyżeczką pasty z chili. Do zupy dodawane są również kawałki fileta z kurczaka. Całkowita gramatura dania wynosi 1000 mililitrów. Alergeny: Brak
PHO Z WOŁOWINĄ
Bulion gotowany na mięsie drobiowym oraz wołowym. Do zupy pho zostają użyte aromatyczne przyprawy takie jak anyż gwiaździsty, korzeń imbiru, goździki, cynamon oraz nasiona kopru włoskiego. Dodatkowo bulion przyprawiany jest pieprzem i solą. Zupa podawana jest z makaronem ryżowym, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem oraz łyżeczką pasty z chili. Dodatkowo do zupy dodawane są kawałki soczystej karkówki wołowej. Całkowita gramatura dania wynosi 350 mililitrów. Alergeny: Brak
PHO Z WOŁOWINĄ XXL'
Bulion gotowany na mięsie drobiowym oraz wołowym. Do zupy pho zostają użyte aromatyczne przyprawy takie jak anyż gwiaździsty, korzeń imbiru, goździki, cynamon oraz nasiona kopru włoskiego. Dodatkowo bulion przyprawiany jest pieprzem i solą. Zupa podawana jest z makaronem ryżowym, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem oraz łyżeczką pasty z chili. Dodatkowo do zupy dodawane są kawałki soczystej karkówki wołowej. Całkowita gramatura dania wynosi 1000 mililitrów. Alergeny: Brak
ROSÓŁ
Bulion gotowany na mięsie drobiowym z dodatkiem przypraw takich jak sól i pieprz. Zupa podawana jest z przezroczystym makaronem sojowym oraz z kawałkami fileta z kurczaka. Do zupy dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, kiełki fasoli mung, pieczarki oraz por. Całość zostaje posypana drobno pociętym szczypiorkiem. Całkowita gramatura dania wynosi 350 mililitrów. Alergeny: Soja.
WON-TON
Bulion gotowany na mięsie drobiowym z dodatkiem soli oraz pieprzu. W zupie znajdują się trzy pierożki z farszem warzywnym oraz mięsem mielonym wieprzowo-wołowym. Dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, por, pieczarki oraz kiełki fasoli mung. Całość posypywana jest drobno pociętym szczypiorkiem oraz polana kilkoma kroplami oleju sezamowego. Całkowita gramatura dania wynosi 350 mililitrów. Alergeny: Gluten, Sezam, Jaja.
WIEPRZOWINA
WIEPRZOWINA PO CHIŃSKU
Danie gotowane na bazie bulionu drobiowego w raz z 130 gramami mięsa z szynki wieprzowej. Do dania dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, kiełki fasoli mung, cebula oraz większa niż w pozostałych daniach ilość czosnku. Atutem dania jest jego pikantny posmak, który bardzo dobrze komponuje się z dodatkiem bambusa oraz grzybów mun. Potrawa przyprawiana jest pieprzem, solą, chili oraz sosem sojowym. Do zagęszczania sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram Alergeny: Soja, Gluten
WIEPRZOWINA W 5 SMAKACH
Jest to danie gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem 130 gram szynki wieprzowej. Do potrawy dodawana jest cebula, kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, czosnek, kiełki fasoli mung oraz por. Dla smaku dodaje się sól, pieprz oraz sos sojowy. Dodatkowo w daniu znajduje się przyprawa 5-ciu smaków, w której skład wchodzi koper włoski, goździki, anyż gwiaździsty, cynamon oraz pieprz syczuański. W mieszance tej odnajdziemy smak słony, gorzki, słodki, kwaśny oraz ostry. Dodatkowo sos zagęszczony jest skrobią ziemniaczaną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram. Alergeny: Soja, Gluten
WIEPRZOWINA W SOSIE CURRY
Danie gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem 130 gram pokrojonego mięsa z szynki wieprzowej. Do dania dodawana jest kapusta pekińska, czosnek, pieczarki, kiełki fasoli mung, marchewka, cebula oraz por. Dla nadania potrawie wyrazistego smaku dodaje się wietnamskiej, lekko pikantnej mieszanki curry, aby dodatkowo podkreślić smak, dodawany jest pieprz, sól, chili oraz sos sojowy, natomiast do zagęszczenia sosu używa się skrobi ziemniaczanej. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram Alergeny: Soja, Gluten
WIEPRZOWINA Z WARZYWAMI
Danie gotowane w sosie z warzywami i kawałkami szynki wieprzowej(130 gram) gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem cebuli, kapusty pekińskiej, marchewki, czosnku, pory, kiełek fasoli mung oraz pieczarek. Dla smaku dodawany jest pieprz oraz sól. Dodatkowo danie mieszane jest z sosem sojowym, który nadaje potrawie specyficznego azjatyckiego smaku. Do zagęszczenia sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram Alergeny: Soja, Gluten
KREWETKI
CHIPSY KREWETKOWE'
HA CAO KREWETKOWE (8SZT.)
Gotowane krewetki oraz mielona fasola zawinięte w ciasto ryżowe. Do każdego zestawu dodawany jest sos słodkie chili.
KREWETKI ROZMAITOŚCI
Danie złożone z krewetek tygrysich podsmażanych razem z warzywami oraz małą ilością bulionu. W daniu znajdują się takie warzywa jak: brokuły, trzy rodzaje papryki, marchewka, tradycyjne wietnamskie grzyby n?m huong sapa, grzyby shimeji, młode kolby kukurydzy, cebula, kiełki fasoli mung oraz czosnek. Całość przyprawiana jest solą, pieprzem oraz sosem sojowym. Całkowita waga dania około 300 gram. Alergeny: skorupiaki, soja
KREWETKI W CIEŚCIE (8 szt.)
8 sztuk krewetek o rozmiarze 31/40 w raz z ogonkami doprawione są solą oraz pieprzem. Zostają obtoczone w cieście zbliżonym do naleśnikowego i wrzucone na głęboki olej. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram. Alergeny: Gluten, Sezam, Skorupiaki (krewetki)
KREWETKI W SOSIE
Danie składa się ze 120 gram krewetek o rozmiarze 31/40, które są gotowane na bazie bulionu z kurczaka. W potrawie znajdują się warzywa takie jak por, czosnek, kapusta pekińska, marchewka, pieczarki oraz kiełki fasoli mung. Danie zostaje przyprawione solą, pieprzem oraz sosem sojowym. Do zagęszczenia zostaje użyta skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram Alergeny: Gluten ,Soja, Skorupiaki (krewetki)
KREWETKI Z MASŁEM CZOSNKOWYM
Aromatyczne danie złożone z krewetek tygrysich przygotowanych w specjalnym sosie czosnkowym z masłem, sosem sojowym oraz dodatkiem bulionu. Całość podawana z kawałkami cebuli oraz posypywana świeżym koperkiem. Całkowita waga dania wynosi około 300 gram. Alergeny: soja, skorupiaki, laktoza
MAKARON SMAŻONY Z KREWETKAMI
Danie składa się z makaronu pszennego, który zostaje smażony z dodatkiem jajka oraz krewetkami (130 gram, rozmiar 31/40). Do potrawy zostaje dodana kapusta pekińska, marchew, pieczarki, czosnek, cebula, kiełki fasoli mung oraz por. Dla nadania azjatyckiego aromatu dodawany jest sos sojowy, który dodatkowo zabarwia całą potrawę. Dodatkowo potrawa przyprawiana jest za pomocą pieprzu oraz soli. Na końcu makaron zostaje posypany drobną, prażoną cebulką. Alergeny: Gluten, Soja, Jaja, Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
MAKARON SOJOWY Z KREWETKAMI
W skład dania wchodzi makaron sojowy gotowany na bazie bulionu z kurczaka wraz z 120 gramami krewetek o rozmiarze 31/40. Danie zostaje przyprawione pieprzem, solą oraz sosem sojowym. Do dania dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, por, cebula, kiełki fasoli mung oraz pieczarki. Potrawa posypywana jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram Alergeny: Gluten, Soja, Skorupiaki (krewetki), Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
RYŻ SMAŻONY Z KREWETKAMI
Biały ryż zostaje podsmażany wraz z dodatkiem jajka oraz 120 gramami krewetek o rozmiarze 31/40. Do dania dodaje się kapustę pekińską, pieczarki, por, kiełki fasoli mung, cebulę, marchewkę oraz czosnek. Dla smaku danie zostaje doprawione pieprzem, solą oraz mieszanką curry, która dodatkowo zabarwia danie na specyficzny żółty kolor. Na koniec danie zostaje podane z dodatkiem prażonej cebulki. Alergeny: Jaja, Skorupiaki (krewetki), Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
RYŻ SMAŻONY
`RYŻ SMAŻONY Z WOŁOWINĄ
Danie składające się z ryżu z dodatkiem wołowiny. Biały ryż zostaje podsmażany wraz z dodatkiem jajka oraz 150 gram wołowiny, pokrojonej w kawałki. Dodatkowo do dania dodaje się kapustę pekińską, pieczarki, por, cebulę, marchew, kiełki fasoli mung oraz czosnek. Dla smaku danie zostaje doprawione pieprzem, solą oraz mieszanką curry, która dodatkowo zabarwia danie na specyficzny żółty kolor. Na koniec danie zostaje podane z dodatkiem prażonej cebulki. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram.
RYŻ SMAŻONY Z KACZKĄ
Danie składające się z ryżu. Biały ryż zostaje podsmażany wraz z dodatkiem jajka oraz 150 gram polędwicy z kaczki, pokrojonej w kawałki. Dodatkowo do dania dodaje się kapustę pekińską, pieczarki, por, cebulę, marchew, kiełki fasoli mung oraz czosnek. Dla smaku danie zostaje doprawione pieprzem, solą oraz mieszanką curry, która dodatkowo zabarwia danie na specyficzny żółty kolor. Na koniec danie zostaje podane z dodatkiem prażonej cebulki. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram. Alergeny: Jaja, Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
RYŻ SMAŻONY Z KURCZAKIEM
Danie składające się z ryżu z dodatkiem kurczaka. Biały ryż zostaje podsmażany wraz z dodatkiem jajka oraz 150 gram piersi z kurczaka, pokrojonej w kawałki. Dodatkowo do dania dodaje się kapustę pekińską, pieczarki, por, cebulę, marchew, kiełki fasoli mung oraz czosnek. Dla smaku danie zostaje doprawione pieprzem, solą oraz mieszanką curry, która dodatkowo zabarwia danie na specyficzny żółty kolor. Na koniec danie zostaje podane z dodatkiem prażonej cebulki. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram. Alergeny: Jaja, Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
RYŻ SMAŻONY Z WARZYWAMI,
Danie składające się z ryżu. Biały ryż zostaje podsmażany wraz z dodatkiem jajka. Do dania dodaje się kapustę pekińską, pieczarki, por, kiełki fasoli mung, cebulę, marchew oraz czosnek. Dla smaku danie zostaje doprawione pieprzem, solą oraz mieszanką curry, która dodatkowo zabarwia danie na specyficzny żółty kolor. Na koniec danie zostaje podane z dodatkiem prażonej cebulki. Alergeny: Jaja, Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
SAJGONKI
SAJGONKI 1 SZT.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Jaja, Soja
SAJGONKI 10 SZT.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Jaja, Soja
SAJGONKI 15 SZT.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Jaja, Soja
SAJGONKI 20 SZT.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Jaja, Soja
SAJGONKI 3 SZT.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Jaja, Soja
SAJGONKI 3 SZT. Z MAKARONEM RYŻOWYM
Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawane są przyprawy takie jak: pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Do dania dodawany jest makaron ryżowy(50 gram). Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Jaja, Soja
SAJGONKI 30 SZT.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Jaja, Soja
SAJGONKI 5 SZT.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Jaja, Soja
SAJGONKI 5 SZT. Z MAKARONEM RYŻOWYM
Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawane są przyprawy takie jak: pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Do dania dodawany jest makaron ryżowy(50 gram). Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Jaja, Soja
KACZKA
KACZKA PO CHIŃSKU
Danie gotowane na bazie bulionu drobiowego w raz z 130 gramami mięsa składającego się z pokrojonego mięsa polędwicy z kaczki. Do dania dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, kapusta pekińska, cebula, kiełki fasoli mung oraz większa niż w pozostałych daniach ilość czosnku. Atutem dania jest jego pikantny posmak, który bardzo dobrze komponuje się z dodatkiem bambusa oraz grzybów mun. Potrawa przyprawiana jest pieprzem, solą, chili oraz sosem sojowym. Do zagęszczania sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram Alergeny: Soja, Gluten
KACZKA SHANG-HAI
Płat kaczki (180 gram), który zostaje obtoczony w cieście w którego skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody. Kaczka jest smażona na głębokim oleju. Całość dodatkowo zostaje posypana prażoną cebulką.
KACZKA Z GRILLA
Płat kaczki (180 gram), która zostaje obtoczona w cieście w której skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody. Kaczka jest smażona na głębokim oleju. Następnie pocięta w paski i położona na grillowanych warzywach w których skład wchodzą: kapusta pekińska, marchewka, por, pieczarki, czosnek, kiełki fasoli mung oraz cebula. Warzywa są przyprawiane solą, pieprzem, cukrem, sosem sojowym oraz pastą z chili. Całość zostaje posypana prażoną cebulką i podana na gorącym półmisku. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram Alergeny: Gluten, Soja, Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
KACZKA Z WARZYWAMI
Danie gotowane w sosie z warzywami i kaczką, w którego skład wchodzi pokrojone mięso składające się z polędwicy z kaczki (130 gram) gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem cebuli, kapusty pekińskiej, marchewki, czosnku, pory, kiełek fasoli mung oraz pieczarek. Dla smaku dodawany jest pieprz oraz sól. Dodatkowo danie mieszane jest z sosem sojowym, który nadaje potrawie specyficznego azjatyckiego smaku. Do zagęszczenia sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram Alergeny: Soja, Gluten
NOWOŚĆ KACZKA
Danie podawane z porcją 300 gram pszennego makaronu smażonego, kapustą pekińską, czosnkiem, marchewką, porem, kiełkami fasoli mung i pieczarkami. Makaron przyprawiany jest solą, pieprzem oraz sosem sojowym. Na makaronie podawane jest 180 gram panierowanej kaczki. Panierka składa się z mąki pszennej, skrobi ziemniaczanej, proszku do pieczenia, octu, oleju, soli oraz niewielkiej ilość wody. Kaczka zostaje pocięta w paski, a całość dodatkowo posypana jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 480 gram.
SOSY
SOS CHILI DUŻY (250 ML)
Sos przygotowywany jest na bazie sosu „Sambal” Gramatura sosu wynosi 250 mililitrów. Alergeny: Brak
SOS CHILI MAŁY (100 ML)
Sos przygotowywany jest na bazie sosu „Sambal” Gramatura sosu wynosi 100 mililitrów. Alergeny: Brak
SOS CHILLI DUŻY (250ML)
SOS CHILLI MAŁY (100ML)
SOS CZOSNKOWY DUŻY (220 ML)
Opis: Sos przyrządzany jest na bazie niewielkiej ilości gotowanej wody z dodatkiem chili, octu, czosnku, soli oraz papryki. Gramatura sosu wynosi 220 mililitrów. Alergeny: Brak
SOS CZOSNKOWY DUŻY (250ML)
SOS CZOSNKOWY MAŁY (100ML)
SOS CZOSNKOWY MAŁY (70 ML)
Sos przyrządzany jest na bazie niewielkiej ilości gotowanej wody z dodatkiem chili, octu, czosnku, soli oraz papryki. Gramatura sosu wynosi 70 mililitrów. Alergeny: Brak
SOS ORIENTALNY (100 ML)
SOS SŁODKIE CHILI (70 ML)
Sos słodkie chili to sos o wyjątkowej konsystencji. Połączenie słodkich i pikantnych smaków, idealnie podkreśla charakter wietnamskiej kuchni.
SOS SŁODKIE CHILLI (70ML)
SOS SŁODKO-KWAŚNY DUŻY (250 ML)
Sos przygotowywany jest na bazie niewielkiej ilości gotowanej wody z dodatkiem przecieru pomidorowego oraz octu, kwasu cytrynowego, soli i cukru. Gramatura sosu wynosi 250 mililitrów. Alergeny: Może zawierać Gluten
SOS SŁODKO-KWAŚNY DUŻY (250ML)
SOS SŁODKO-KWAŚNY MAŁY (100 ML)
Opis: Sos przygotowywany jest na bazie niewielkiej ilości gotowanej wody z dodatkiem przecieru pomidorowego oraz octu, kwasu cytrynowego, soli i cukru. Gramatura sosu wynosi 100 mililitrów. Alergeny: Może zawierać Gluten
SOS SŁODKO-KWAŚNY MAŁY (100ML)
SOS WARZYWNY (250 ML)
Sos gotowany jest na bazie bulionu z kurczaka z dodatkiem kapusty pekińskiej, marchwi, pory, pieczarek, czosnku, bambusa, grzybów mun. Dodawane są również takie przyprawy jak sól, pieprz, chili oraz sos sojowy. Dodatkowo sos zagęszczony jest skrobią ziemniaczaną. Gramatura sosu wynosi 250 mililitrów. Alergeny: Gluten, Soja,
SOS WARZYWNY (250ML)
MAKARON SMAŻONY
MAKARON SMAŻONY Z KACZKĄ
Opis: Danie składa się z makaronu pszennego, który zostaje smażony z dodatkiem jajka oraz polędwiczki z kaczki (130 gram). Do potrawy zostaje dodana kapusta pekińska, marchew, pieczarki, czosnek, cebula, kiełki fasoli mung oraz por. Dla nadania azjatyckiego aromatu dodawany jest sos sojowy, który dodatkowo zabarwia całą potrawę. Dodatkowo potrawa przyprawiana jest za pomocą pieprzu oraz soli. Na końcu makaron zostaje posypany drobną, prażoną cebulką. Alergeny: Gluten, Soja, Jaja, Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
MAKARON SMAŻONY Z KURCZAKIEM
Danie składa się z makaronu pszennego, który zostaje smażony z dodatkiem jajka oraz piersi z kurczaka (130 gram). Do potrawy zostaje dodana kapusta pekińska, marchew, pieczarki, czosnek, cebula, kiełki fasoli mung oraz por. Dla nadania azjatyckiego aromatu dodawany jest sos sojowy, który dodatkowo zabarwia całą potrawę. Dodatkowo potrawa przyprawiana jest za pomocą pieprzu oraz soli. Na końcu makaron zostaje posypany drobną, prażoną cebulką. Alergeny: Gluten, Soja, Jaja, Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
MAKARON SMAŻONY Z WARZYWAMI,
Danie składa się z makaronu pszennego, który zostaje smażony z dodatkiem jajka. Do potrawy zostaje dodana kapusta pekińską, marchew, pieczarki, czosnek, cebula, kiełki fasoli mung oraz por. Dla nadania azjatyckiego aromatu dodawany jest sos sojowy, który dodatkowo zabarwia całą potrawę. Dodatkowo potrawa przyprawiana jest za pomocą pieprzu oraz soli. Na końcu makaron zostaje posypany drobną, prażoną cebulką. Alergeny: Gluten, Soja, Jaja, Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
MAKARON SMAŻONY Z WOŁOWINĄ
Danie składa się z makaronu pszennego, który zostaje smażony z dodatkiem jajka oraz wołowiny (130 gram). Do potrawy zostaje dodana kapusta pekińska, marchew, pieczarki, czosnek, cebula, kiełki fasoli mung oraz por. Dla nadania azjatyckiego aromatu dodawany jest sos sojowy, który dodatkowo zabarwia całą potrawę. Dodatkowo potrawa przyprawiana jest za pomocą pieprzu oraz soli. Na końcu makaron zostaje posypany drobną, prażoną cebulką. Alergeny: Gluten, Soja, Jaja, Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
DANIA BEZ MIĘSA
HA CAO WARZYWNE (8SZT.)
MAKARON SMAŻONY Z WARZYWAMI
Danie składa się z makaronu pszennego, który zostaje smażony z dodatkiem jajka. Do potrawy zostaje dodana kapusta pekińską, marchew, pieczarki, czosnek, cebula, kiełki fasoli mung oraz por. Dla nadania azjatyckiego aromatu dodawany jest sos sojowy, który dodatkowo zabarwia całą potrawę. Dodatkowo potrawa przyprawiana jest za pomocą pieprzu oraz soli. Na końcu makaron zostaje posypany drobną, prażoną cebulką. Alergeny: Gluten, Soja, Jaja, Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
MAKARON SOJOWY Z WARZYWAMI
W skład dania wchodzi makaron sojowy gotowany na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem pieprzu, soli oraz sosu sojowego. Do dania dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, por, cebula, kiełki fasoli mung oraz pieczarki. Danie posypywane jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram Alergeny: Soja, Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
RYŻ SMAŻONY Z WARZYWAMI
Danie składające się z ryżu. Biały ryż zostaje podsmażany wraz z dodatkiem jajka. Do dania dodaje się kapustę pekińską, pieczarki, por, kiełki fasoli mung, cebulę, marchew oraz czosnek. Dla smaku danie zostaje doprawione pieprzem, solą oraz mieszanką curry, która dodatkowo zabarwia danie na specyficzny żółty kolor. Na koniec danie zostaje podane z dodatkiem prażonej cebulki. Alergeny: Jaja, Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
WARZYWA SMAŻONE
Danie składa się ze smażonych warzyw z dodatkiem małej ilości bulionu z kurczaka. W potrawie znajduje się kapusta pekińska, por, cebula, czosnek, grzyby mun, bambus, marchewka, pieczarki oraz kiełki fasoli mung. Danie zostaje przyprawione pieprzem, solą oraz sosem sojowym. Całość zagęszczana jest skrobią ziemniaczaną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram Alergeny: Gluten, Soja
DESERY
BANAN W CIEŚCIE KOKOSOWYM
Deser składa się z banana pokrojonego na cztery części i obtoczonego w cieście zbliżonym do naleśnikowego, następnie zostaje usmażony na głębokim oleju. Banany zostają polane miodem oraz posypane wiórkami kokosowymi. Alergeny: Gluten
TOFU
TOFU ROZMAITOŚCI
Danie złożone z podsmażanego tofu z warzywami oraz małej ilością bulionu. W daniu znajdują się takie warzywa jak: brokuły, trzy rodzaje papryki, marchewka, grzyby shimeji, pieczarki, cebula, czosnek, kiełki fasoli mung oraz zielona fasolka. Całość przyprawiana jest sosem sojowym, solą oraz pieprzem. Całkowita waga dania wynosi około 300 gram. Alergeny: soja
MAKARON SOJOWY
MAKARON SOJOWY Z KURCZAKIEM
W skład dania wchodzi makaron sojowy gotowany na bazie bulionu drobiowego w raz z 130 gramami fileta z kurczaka. Do potrawy dodawane są przyprawy takie jak: pieprz, sól oraz sos sojowy. Do dania używane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, por, cebula, kiełki fasoli mung oraz pieczarki. Danie posypywane jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram. Alergeny: Soja, Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
MAKARON SOJOWY Z WARZYWAMI`
W skład dania wchodzi makaron sojowy gotowany na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem pieprzu, soli oraz sosu sojowego. Do dania dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, por, cebula, kiełki fasoli mung oraz pieczarki. Danie posypywane jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram Alergeny: Soja, Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
MAKARON SOJOWY Z WOŁOWINĄ
W skład dania wchodzi makaron sojowy gotowany na bazie bulionu drobiowego w raz z 130 gramami wołowiny. Do potrawy dodawane są przyprawy takie jak: pieprz, sól oraz sos sojowy. Do dania używane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, por, cebula, kiełki fasoli mung oraz pieczarki. Danie posypywane jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram. Alergeny: Soja, Cebulka prażona (może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
DANIE DNIA ONLINE
Krewetki w sosie
Danie składa się ze 120 gram krewetek o rozmiarze 31/40, które są gotowane na bazie bulionu z kurczaka. W potrawie znajdują się warzywa takie jak por, czosnek, kapusta pekińska, marchewka, pieczarki oraz kiełki fasoli mung. Danie zostaje przyprawione solą, pieprzem oraz sosem sojowym. Do zagęszczenia zostaje użyta skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram Alergeny: Gluten ,Soja, Skorupiaki (krewetki)
Kurczak orientalny
Lekko pikantne danie podawane na gorącym półmisku. W skład potrawy wchodzą takie składniki jak podsmażane kawałki fileta z kurczaka ( około 180 gram), cebula biała, kapusta pekińska, pieczarki, marchewka, por, masło, czosnek. Dla smaku dodawane są takie przyprawy jak sól, pieprz, cukier, sos sojowy, chili oraz bardzo wyrazista trawa cytrynowa. Danie posypywane jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok 300 gram. Alergeny: Soja, Gluten, Cebulka prażona ( może zawierać gluten, jaja, orzechy, soje, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
NAPOJE
Lipton 0,5 L
Mirinda 0,5 L
Pepsi 0,5 L
Schweppes 0,5 L
Woda gazowana 0,5 L
Woda niegazowana 0,5 L
SAJGONKI WARZYWNE
SAJGONKA WARZYWNA 1 SZT.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu warzywnego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Soja
SAJGONKI WARZYWNE 10 SZT.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu warzywnego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Soja
SAJGONKI WARZYWNE 15 SZT
Wietnamska potrawa składająca się z farszu warzywnego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Soja
SAJGONKI WARZYWNE 20 SZT.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu warzywnego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Soja
SAJGONKI WARZYWNE 3 SZT.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu warzywnego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Soja
SAJGONKI WARZYWNE 30 SZT.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu warzywnego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Soja
SAJGONKI WARZYWNE 5 SZT.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu warzywnego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Soja
MAKARON RYŻOWY
BUN BO (B1)
W skład dania wchodzi makaron ryżowy (100 gram), grillowana wołowina (130 gram), świeża sałata lodowa, ogórek, kolendra, papryka czerwona, kiełki fasoli mung, papryka chili oraz sos czosnkowy i orzeszki ziemne, które podawane są osobno.
BUN TOFU (B2)
W skład dania wchodzi makaron ryżowy (100 gram), podsmażane tofu (130 gram), świeża sałata lodowa, ogórek, kolendra, papryka czerwona, kiełki fasoli mung, papryka chili oraz sos czosnkowy i orzeszki ziemne, które podawane są osobno.
BUN TOM (B3)
W skład dania wchodzi makaron ryżowy (100 gram), podsmażane krewetki o rozmiarze 31/40 (130 gram), świeża sałata lodowa, ogórek, kolendra, papryka czerwona, kiełki fasoli mung, papryka chili oraz sos czosnkowy i orzeszki ziemne, które podawane są osobno.